Belépéshez szükséges információk

BELÉPÉSHEZ SZÜKSÉGES INFORMÁCIÓK

A Diákmunka Iskolaszövetkezet

1997 óta működik, tagjai 17 év feletti nappali tagozatos hallgatók.HOGYAN LEHETSZ TAG NÁLUNK???

Ha betöltötted a 18. életévedet és nappali tagozatos, aktív hallgatói jogviszonnyal rendelkezel. Abban az esetben, ha még nem vagy felnőtt korú, írásos formájú, szülői beleegyező nyilatkozat szükséges a regisztráláshoz.

Munkára jelentkezni személyesen tudsz irodánk. A recepción tudod elkérni a belépéshez szükséges formanyomtatványokat.

Amit mindenképpen HOZZ MAGADDAL: személyi igazolvány szám; adóazonosító jel (adókártya); TAJ szám; diákigazolvány (ha nincsen az ezt igazoló nyomtatvány); bankszámlaszám (nem kötelezünk saját bankfiókra, így más nevére is tudsz utaltatni); az aktuális félévre szóló, érvényes, eredeti iskolalátogatási igazolás (fénymásolt, faxolt, szkennelt formában sajnos nem áll módunkban elfogadni). Ha kitöltötted a belépési papírokat, bekerülsz adatbázisunkba és elkezdhetjük a közös együttműködést.

TAGDÍJ: 1000 Ft, ezt első fizetésedből vonjunk le, mely kilépéskor visszajár.

AZ IRODA MEGKÖZELÍTÉSE, NYITVATARTÁSA:

Címünk: 1143 Budapest, Stefánia út 32. mf.1., A bejáratot a Thököly és Stefánia út sarkán, a Stefánia étterem mellett találod. Megközelíthetőek vagyunk: 5, 7, 173 busszal; 72, 75 trolival, 1 villamossal. Nyitva tartás: hétfő-péntek 09:00-17:00, regisztrálási lehetőség 16:00-ig van.

A szövetkezet által meghirdetett munkák közül szabadon választhatsz. A munkára személyesen, ha már tag vagy telefonon is jelentkezhetsz. Általában munkatársunk hív fel, ha újabb munkalehetőség érkezik hozzánk. Munkavégzési kötelezettség nincs. Amit elvállalsz, azt azonban köteles vagy elvégezni. Fontos, hogy valóban pontosan és lelkiismeretesen dolgozz, mert ellenkező esetben más diáktársad elől veszed el a lehetőséget, illetve nyilván ha a megrendelők nem elégedettek, akkor elállhatnak a további együttműködéstől, és csökken a diákjaink foglalkoztatottsága. Azt, hogy valaki nem végzi el az elvállalt munkát, szankcionálnunk kell. Súlyosabb esetben a mulasztás a tagsági viszony felfüggesztésével, sőt kizárással is járhat és a nem elvégzett, illetve a nem megfelelően végzett munkáért egyértelműen díjazás sem jár! Természetesen lehetőség van az elvállalt munkát lemondani, ha hirtelen közbejön valami, de csak a munka megkezdése előtt minimum 24 órával és csak személyesen vagy telefonon! A munka helyszínén munkavégzésedről minden esetben jelenléti ívet kell vezetned, amelyet az adott munka témavezetője a munka végeztével begyűjt, és ennek alapján számítja ki a béredet.

BÉRKIFIZETÉS:

Minden diáktagunk bérét az általa írásban megjelölt bankszámlára utaljuk, amennyiben hiánytalanul leadta irodánkban a belépéshez szükséges iratokat! Ha a belépéskor valamely adat vagy irat lemaradt, azt legkésőbb a munkavégzést követően a tárgyhót követő hónap 05-ig kell pótolni a bérszámfejtéshez. A bérelszámolás során mindig az előző hónap első napjától utolsóig ledolgozott és leigazolt munkáitokat fizetjük ki. Az átutalás havonta egyszer történik, minden hónap 10-én (hétvége esetén az azt követő első munkanapon).

ADATVÁLTOZÁS:

Ha bármelyik elérhetőséged változik azt célszerű bejelentened, hogy a továbbiakban is fel tudjuk venni veled a kapcsolatot és tájékoztathassunk a munkalehetőségek felől. Amennyiben személyes adatod (címed, szem.ig. számod, adó,- TAJ,- diákigazolvány szám) változik, megkérünk, hogy azt telefonon vagy e-mailben mindenképpen jelezd számunkra, mivel ezek szükségesek a bérszámfejtésedhez. Abban az esetben, ha bankszámlaszámot szeretnél változtatni, mindenképpen személyesen kell bejönnöd irodánkba, mivel ilyenkor ki kell töltened egy erről szóló nyilatkozatot. Ennek változását csak ennek leadásával tudjuk elfogadni.

ADÓBEVALLÁS:

Adóbevallás készítése számodra is kötelező! Tagságod során mindig az adott évi jövedelmedről a következő év január 31-ig adóigazolást küldünk postán az általad megadott állandó lakcímedre. Ez alapján tudod kitölteni bevallásod.

KILÉPÉS:

A kilépéshez szükséges a Kilépési Nyilatkozat kitöltése is. Amennyiben a tagsági díjad a belépésed óta már levonásra került, a kilépéskor visszafizetjük. Ha esetleg vidéken dolgoztál a kilépési nyilatkozatot e-mailben küldjük el a számodra. Ezt igényelni az info@dmsbp.hu címen tudod. Ezt kitöltött formában, postán kell visszaküldened.

Copyright © 2012 Diákmunka - Partner Kft. - Minden jog fenntartva! Design & Programozás: Arteries Studio