Diákoknak

Magunkról

A Diákmunka Iskolaszövetkezet 1997 óta működik, tagjai 17 év feletti nappali tagozatos hallgatók.

HOGYAN LEHETSZ TAG NÁLUNK... ... ha betöltötted a 18. életévedet vagy ... ha betöltötted a 17. életévedet, de még nem vagy 18 éves ÉS a szüleid írásban hozzájárulnak, hogy munkát vállalhass nálunk ... és ha nappali tagozaton tanulsz, akkor a Diákmunka Iskolai Szövetkezet recepcióján kérd a belépéshez szükséges nyomtatványokat, valamint hozd magaddal a következőket:

BEIRATKOZÁSHOZ SZÜKSÉGES SZEMÉLYES ADATOK...

 • adóazonosító jel (adókártya)
 • TAJ - szám
 • személyi igazolvány szám
 • bankszámlaszám
 • eredeti iskolalátogatási igazolás adott iskolaévre / félévre (csak eredetit tudunk elfogadni)
 • diákigazolvány

TAGDÍJ...
1000 Ft, amelyet az első fizetésedből vonunk le, és kilépéskor visszajár.

AZ IRODA MEGKÖZELÍTÉSE, NYITVATARTÁSA...
1143 Budapest, Stefánia út 32. Megközelítés: 5, 7, 173 busszal a Stefánia út megállóig vagy 72, 75 trolival a Thököly útig a Stefánia étterem mellett található a bejárat. Kaputelefon: Diákmunka. Magasföldszint 1. szám alatt vagyunk találhatóak. Nyitvatartás: Hétfő - Péntek: 9.00 - 17.00

FONTOS...

 • A szövetkezet által meghirdetett munkák közül szabadon választhatsz. A munkára személyesen vagy telefonon jelentkezhetsz, vagy munkatársunk hív fel, ha újabb munkalehetőség érkezik hozzánk.
 • Munkavégzési kötelezettség nincs. Amit elvállalsz, azt azonban köteles vagy elvégezni. Fontos, hogy valóban pontosan és lelkiismeretesen dolgozz, mert ellenkező esetben más diáktársad elől veszed el a lehetőséget illetve nyilván ha a megrendelők nem elégedettek, akkor elállhatnak a további együttműködéstől, és csökken a diákjaink munkalehetősége.
 • Azt, hogy valaki nem végzi el az elvállalt munkát, szankcionálnunk kell. Enyhébb esetben a mulasztástól számított 3 hónapon belül nem vállalhatsz munkát a DMS-ben. Súlyosabb esetben viszont a mulasztás a tagsági viszony felfüggesztésével, sőt kizárással is járhat és a nem elvégzett, illetve a nem megfelelően végzett munkáért egyértelműen díjazás sem jár!
 • Természetesen lehetőség van az elvállalt munkát lemondani, ha hirtelen közbejön valami, de csak a munka megkezdése előtt minimum 24 órával és csak személyesen vagy telefonon!
 • A munka helyszínén munkavégzésedről jelenléti ívet kell vezetned, amelyet az adott munka témavezetője a munka végeztével begyűjt, és ennek alapján számítja ki a béredet.


A BÉRKIFIZETÉSSEL KAPCSOLATBAN...
Minden diáktagunk bérét az általa írásban megjelölt bankszámlára utaljuk, amennyiben hiánytalanul leadta irodánkban a belépéshez szükséges iratokat! Ha a belépéskor valamely adat vagy irat lemaradt, azt legkésőbb a munkavégzést követően a tárgyhót követő hónap 05 - ig kell pótolni a bérszámfejtéshez. A bérelszámolás során mindig az előző hónap utolsó napjáig ledolgozott és leigazolt munkáitokat fizetjük ki, az átutalás havonta egyszer történik, minden hónap 10-én (hétvége esetén az azt követő első munkanapon). Tagságod során mindig az adott évi jövedelmedről a következő év január 31 - ig adóigazolást küldünk postán.

KILÉPÉS...
Kedd 12.00 - 16.00 Az iskolaszövetkezetből kilépni csak személyesen lehet. A kilépéshez szükséges a Kilépési Nyilatkozat kitöltése is. Amennyiben a tagsági díjad a belépésed óta már levonásra került, azt kilépéskor visszafizetjük.

Copyright © 2012 Diákmunka - Partner Kft. - Minden jog fenntartva! Design & Programozás: Arteries Studio